Με την ψυχή στο στόμα

23:42 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική

ΜΙΛΑΝ-ΑΓΙΑΞ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Σίρο

Δύσκολη πρόκριση για τη Μίλαν που έπαιξε για πάνω από μια ώρα με δέκα παίκτες και τελικά πήρε το 0-0 απέναντι στον Άγιαξ που της έδωσε και την πρόκριση.

Πολύ καλός ο ρυθμός στο ματς με τους "ροσονέρι" να απειλούν στο 4' με τον Μπαλοτέλι και στο επόμενο λεπτό

ο Άγιαξ να έχει δοκάρι με τον Πόουλσεν. Στο 17' ο Κλάασεν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αμπιάτι και πέντε λεπτά μετά η Μίλαν έμεινε με δέκα όταν ο Μοντολίβο αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Πόουλσεν. Με παίκτη λιγότερο η Μίλαν έπαιξε πολύ προσεκτικά και το ματς έγινε κακό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ινία του ματς και στο 52' απείλησαν με τον Φίσερ ενώ έξι λεπτά μετά ο Αμπιάτι με εντυπωσιακή επέμβαση είχε όχι στον Κλάασεν. Ο Φίσερ στο 74' βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο Άγιαξ έκλεισε τη Μίλαν στα καρέ της αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Ζαπάτα, Μπονέρα, Κονστάντ, Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Κακά (81'Μεσές), Ελ Σαραουί (24'Πόλι), Μπαλοτέλι.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Ντένσβιλ, Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Πόουλσεν (46'Χέσεν), Σένε, Σερέρο (81'Φαν ντερ Χόορν), Κρκιτς (72'Σίγκθορσον), Κλάασεν, Φίσερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα