Με το βλέμμα στους «8»

00:14 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το Πρωτάθλημα και το νικηφόρο σερί η ΑΕΚ ρίχνεται στη «μάχη» του Κυπέλλου. Η Ένωση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, που βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό και στοχεύει στην πρόκριση. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσεις στις 21:15, με διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ να περιμένουν

να δουν γεμάτες τις εξέδρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Σύρου, η οποία πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ και θέλουν να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο για να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση της Διοργάνωσης. Ο Γιώργος Κλαρούδας έχει μελετήσει τον αντίπαλο και έχει τονίσει στους παίκτες του όλα τα δυνατά τους σημεία, ενώ έχει ζητήσει συγκέντρωση και ψυχραιμία.

Στην Ένωση υπάρχουν τρία προβλήματα καθώς οι Παπαδόπουλος, Σασάτης θα είναι στην αποστολή αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν (ιδιαίτερα ο δεύτερος), ενώ αμφίβολος είναι και ο Καπίρης λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα