Με το ζόρι πήρε βαθμό ο ΠΑΟΚ

21:37 24/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΚΑΛΛΟΝΗ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα. Είναι ξεκάθαρο. Μετά την ήττα 1-0 πριν λίγες ημέρες στο Κισινάου, ήρθε η σημερινή πρεμιέρα να δείξει τη γύμνια του. Έμεινε στο 1-1 μέσα στην άδεια Τούμπα απέναντι στην Καλλονή

και όπως πήρε ο αγώνας οι γηπεδούχοι πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι που πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Η Καλλονή κατάφερε να προηγηθεί στο 59' με τον Καμαρά και θα μπορούσε κατόπιν να πετύχει κι άλλα γκολ για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ όμως αντέδρασε και με γκολ του Περέιρα με κοντινό πλασέ έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Μακ έκανε το 1-1 στο 74'. Ως το φινάλε το ματς έγινε... ροντέο. Δεν υπήρχε τακτική, δεν υπήρχαν άμυνες και ειδικά ο ΠΑΟΚ γλίτωσε τουλάχιστον από δύο γκολ. Ροντέο πάντως έκανε το ματς και ο διαιτητής του αγώνα, κ. Κομίνης, προς το φινάλε του ματς. Απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Περέιρα του ΠΑΟΚ για μία αψιμαχία του πάνω στη φάση με τον Λεοζίνιο. Μία απόφαση η οποία έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τη χθεσινή διαιτησία στο Καραϊσκάκη όταν ο Αβράαμ Παπαδόπουλος έσπρωχνε και έπιανε από το λαιμό τον Νικλητσιώτη για ώρα και τελικά αντί να αποβληθεί δέχθηκε κίτρινη κάρτα και αυτός, αλλά και ο παίκτης της Νίκης Βόλου. Στην Τούμπα για πιο ήπιο συμβάν είχαμε απευθείας κόκκινη! Από εκεί και πέρα με 10 τελείωσε τον αγώνα και η Καλλονή με τον Μπαρέρα να αποβάλλεται στο 94' με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση.
Όπως και να' χει πάντως ο ΠΑΟΚ έδειξε και σήμερα σοβαρό πρόβλημα. Δεν κατάφερε ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο ημίχρονο να βάλει τη μπάλα κάτω και να παίξει σωστό ποδόσφαιρο κάνοντας φάσεις. Το 1-1 τον... ικανοποιεί με βάση την εικόνα του ματς.

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος,Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας,Σπυρόπουλος, Τζανδάρης (68' Μαντούρο), Τζιόλης (77' Ρατς), Μάρτενς (55' Σαββίδης), Μακ, Περέιρα, Κουλούρης

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βάλιος, Αντέγιο, Γιορέντε, Καλτσάς (90' Γιώργου), Μπαρέρα, Λεοζίνιο , Μανούσος, Καμαρά (83' Κύπρου), Χωριανόπουλος (58' Κειτά)

Keywords
Τυχαία Θέματα