Με τον κόσμο της στο Γκρατς

13:46 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League να είναι παρωδία, ωστόσο ο εφιάλτης τελειώνει και η ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη (14/12) η ΑΕΚ καλείται στο Γκρατς κόντρα στη Στούρμ να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό ώστε να μη κλείσει με "μηδέν" βαθμούς την παρουσία της στην Ευρώπη. Σε αυτό το παιχνίδι η ΑΕΚ

θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, όπως έγινε και στις Βρυξέλλες και στη Μόσχα. Μπορεί ενδιαφέρον να μην υπάρχει βαθμολογικό ωστόσο μία εκδρομή (για όσους φυσικά έχουν την οικονομική δυνατότητα) στο γραφικό και Χριστουγεννιάτικο Γκρατς θα είναι εξαιρετική.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα εξής, σχετικά με τα εισιτήρια:"Το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν στην Αυστρία για τον αγώνα Στουρμ Γκρατς - AEK (Τετάρτη 14/12/11, 21:05 τοπική ώρα) ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο την ημέρα του αγώνα από ειδικά εκδοτήρια έξω από την θύρα 27 και τα οποία θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Το κάθε εισιτήριο κοστίζει 34 ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα