«Μετά τον Μαραντόνα, εγώ»

18:08 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 25χρονος άσος άφησε τη Ρεάλ μετά από 6 χρόνια παρουσίας στη Μαδρίτη, έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο με τους "blancos" και μετακόμισε στην ιταλική ομάδα έναντι 37 εκατομμυρίων ευρώ.
«Το πρωτάθλημα λείπει εδώ και πολύ καιρό από το σύλλογο και θα ήθελα να είμαι ο εγώ μετά τον Μαραντόνα, που θα πανηγύριζε με τους οπαδούς την κατάκτηση του», ανέφερε αρχικά ο Αργεντίνος διεθνής και συνέχισε: «Πρέπει να πιστέψουμε στο "Scudetto", παρά το γεγονός ότι η Serie A

είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Γιουβέντους που είναι η κύρια διεκδικήτρια του τίτλου, αλλά και η Μίλαν είναι καλά δομημένη, έχοντας στο ρόστερ της και τον Μπαλοτέλι».
Στη συνέχεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για το εάν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο Έντισον Καβάνι δηλώνοντας τα ακόλουθα: «Έχει αποχωρήσει και θα τον θυμούνται για τα πολλά του γκολ. Εγώ όμως είμαι εδώ για να είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου, όπως ο Μαραντόνα, γιατί στόχος μου είναι να νικήσω. Γνωρίζω πόσο αγαπούν οι οπαδοί μας τον Ντιέγκο και θα πρέπει να ομολογήσω ότι μέσα μου νοιώθω κάπως ιδιαίτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα