Μια άλλη... Ρεάλ ετοιμάζει ο Μουρίνιο

16:36 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτικό καθώς ήδη βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά τρόπους να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Για αυτό ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, θέση βασικού θα πάρει ο Λούκα Μόντριτς ο οποίος θα παίξει αντί του Μεσούτ Οζίλ που έδειξε, κόντρα στην Σεβίλλη, να

μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό που με την είσοδο του στο παιχνίδι του Σαββάτου έδωσε ζωντάνια στην ομάδα.
Μετά από τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών, ο Φάμπιο Κοεντράο επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Μαρσέλο ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μίκαελ Εσιέν αντί του Αρμπελόα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο. Τέλος στην επίθεση, ο Μουρίνιο θα προτιμήσει να ξεκινήσει με τον Καρίμ Μπενζεμά αντί του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Keywords
Τυχαία Θέματα