«Μια νύχτα με βαυαρική μαγεία»

13:02 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", η Μπάγερν Μονάχου καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο, σύμφωνα με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, όνειρο του κόσμου της. Για να γίνει όμως αυτό, ο πρόεδρος των Βαυαρών υπογράμμισε πως ίσως χρειαστεί και λίγη... βαυαρική μαγεία.

Σε δηλώσεις του ο Ρουμενίγκε τόνισε: "Η φετινή πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει υπάρξει εκπληκτική μέχρι τώρα. Καταφέραμε να φτάσουμε στα ημιτελικά και αυτό θεωρείται επίτευγμα. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε το μεγαλύτερο όνειρο του κόσμου μας. Θα

χρειαστεί μια νύχτα με... βαυαρική μαγεία. Μας περιμένει ένα δύσκολο έργο κόντρα στην Ρεάλ. Καταφέραμε να προηγηθούμε στον πρώτο αγώνα και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το προβάδισμα αυτό. Πρέπει να κρατήσουμε καλά την άμυνα, αλλά επίσης, θα πρέπει να βγούμε και στην επίθεση, καθώς είναι σημαντικό να σκοράρουμε".
Για το γεγονός ότι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στην "Αλιάντζ Αρίνα", έδρα της Μπάγερν Μονάχου, ο πρόεδρος των Βαυαρών δήλωσε: "Η συμμετοχή σε έναν τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μας θα είναι ιστορική. Καμία ομάδα δεν το έχει πετύχει αυτό μέχρι τώρα, ούτε καν οι πολύ σπουδαίες, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα