Μιχαλολιάκος: Νίκησα τους συκοφάντες και τα πορνοκάναλα

21:13 6/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση των exit poll που δείχνουν άνετη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής

ευχαρίστησε τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων πολιτών που τίμησαν την Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους παρά «τη λάσπη από τα μέσα ενημέρωσης και τις κίτρινες φυλλάδες».

«Μας συκοφάντησαν με το χειρότερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας ψήφισαν και καταγγέλλω τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπηρέτησε μόνο τρεις μήνες στο ναυτικό, ενώ σχεδιάζει συγκυβέρνηση του μνημονίου. Η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται αλλά και η μάχη κατά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας συνεχίζεται», ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα σας το πω με δύο τρόπους μήπως και δεν το καταλάβετε. Vini Vidi Vici, δηλαδή με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα. Νίκησα τα πορνοκάναλα που με φίμωναν και μετά τις δυο έβαζαν τσόντες και παράνομες αισχρές διαφημίσεις. Αφιερώνω τη νίκη στα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια που κρατούν ελληνικές σημαίες. Ερχόμαστε, ο αγώνας συνεχίζεται και μέσα και έξω από τη βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα