Μοίρασε συγχαρητήρια ο Πελεγκρίνι

12:33 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με απολογισμό 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και 14 ήττες, η Μάλαγα τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος εξασφαλίζοντας μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να δίνει συγχαρητήρια σε όλους για την επίτευξη του στόχου της ομάδας από την Ανδαλουσία.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάλαγα τόνισε: "Οι παίκτες μου είναι πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε τον στόχο μας. Πολλοί πίστευαν ότι το να προκριθούμε στο Europa League ήταν αρκετό, και όμως δεν ήταν.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια περίοδος που δεν παίρναμε καλά αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι παίζαμε καλά. Αυτή η ομάδα έμεινε πιστή στο στυλ με το οποίο αγωνίζεται, δώσαμε χαρά στους φίλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας μας, για την υποστήριξη τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών δεν ήταν σωστές, αλλά παρά το γεγονός ότι είχαμε αυτή την πίεση, μείναμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα