Μώραλης κατά ΣΚΑΪ

11:45 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ", ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης παρενέβη τηλεφωνικά για να εκφράσει την διαμαρτυρία της πειραϊκής ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΚΑΪ χειρίστηκε το θέμα του ορισμού του Γιάχου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον συνολικότερο χειρισμό στα θέματα του Ολυμπιακού.

Απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής Κυριάκο Θωμαΐδη,

ο Μώραλης τόνισε: "Τις προηγούμενες μέρες ο σταθμός σας, ο ΣΚΑΪ και εσείς, αλλά και μέσα από την εφημερίδα που αρθρογραφείτε και από το ραδιόφωνο βάλετε συνεχώς κατά του Ολυμπιακού και επιχειρήσατε να διαμορφώσετε κλίμα για την διαιτησία. Ανεβάσατε υψηλούς τόνους για τον ορισμό του Γιάχου και για την διαιτησία που θα κάνει, ενώ λέγατε ότι ο Ολυμπιακός παρενέβη στην ΕΠΟ για τον κόκκινο Γιάχο και πως επιβλήθηκε από τον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος διαιτητής για να κάνει εγκλήματα και να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός.
Αυτό ευτυχώς δεν έγινε, αλλά αν γινόταν ένα ανθρώπινο λάθος που θα έκρινε τον αγώνα τι θα γινόταν; Ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν, θα είχαμε συνεχόμενες εκπομπές, σεμινάρια για παρασκήνιο κλπ. Δεν μπορείτε να πιέζετε και να... τρομοκρατείτε τον κόσμο πριν δείτε την διαιτησία ενός ανθρώπου. Το καταδικάζω αυτό από όποια πλευρά και αν γίνεται κάτι τέτοιο".

Η απάντηση του Θωμαΐδη: "Δεν είχα την γνώμη ότι ο Γιάχος θα μπορούσε να σταθεί σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, από όσα ματς είχα δει πριν το ντέρμπι. Απλά ήμουν αντίθετος με τον τρόπο που επιλέγει η ΕΠΟ τον ορισμό των διαιτητών".

Ο Μώραλης απάντησε με την σειρά του λέγοντας: "Αυτό είναι θέμα της ΚΕΔ και της ΕΠΟ και αφορά την Ομοσπονδία. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αφορά εμένα ή την εκπομπή σας. Εμένα με ενδιαφέρει ότι εδώ και καιρό μέσα από τον σταθμό σας υπάρχει μια παραπληροφόρηση για τον ολυμπιακό και τον πρόεδρο του. Επιχειρείτε να διαμορφώσετε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για την διαιτησία, ενώ με πρωτοστάτη τον σταθμό σας και εσάς μέσα από τις εκπομπές σας βάλετε κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι ο μεγαλομέτοχος σας, ο κύριος Αλαφούζος, είναι ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Κίνησης. Αν υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν το γνωρίζω ωστόσο θα περιμέναμε να υπάρχει κάποια στοιχειώδη αντικειμενικότητα από τον σταθμό σας ανάμεσα στις δυο ομάδες, ειδάλλως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του με όποιο νόμιμο μέσο".

Keywords
Τυχαία Θέματα