Μουρίνιο: Ευνοείται η Σίτι

15:41 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του «επιτέθηκε» έμμεσα στους «πολίτες» λέγοντας πως έχουν τα πάντα υπέρ τους στην παρούσα φάση και δηλώνοντας με το γνωστό του ύφους ότι όλα αυτά είναι μια... σύμπτωση.

«Νομίζω ότι έχουν τα πάντα. Τα πάντα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Αλλά ακόμα και με πολύ καλούς παίκτες, αν ο προπονητής δεν είναι καλός δεν κάνουν. Εκτός, και από αυτό θέλω να το κάνω πολύ ξεκάθαρο ότι για μένα είναι μια σύμπτωση και τίποτα παραπάνω, η πραγματικότητα είναι ότι έχουν κάποιες πολύ κρίσιμες αποφάσεις υπέρ τους.

Είναι τυχεροί. Απέναντι στην Λίβερπουλ το γκολ

του Στέρλινγκ, το πέναλτι του Σουάρες, Απέναντι στην Νιούκαστλ, το γκολ ήταν πολύ καθαρό. Απέναντι στην Τότεναμ, το γκολ του Ντάουνσον και η κόκκινη κάρτα. Έχουν τα πάντα. Επαναλαμβάνω: απλά μια σύμπτωση. Αλλά αυτή την στιγμή τα έχουν όλα υπέρ τους», είπε ο προπονητής της Τσέλσι.

Ο Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει από τους δημοσιογράφους και την δήλωση του προπονητή της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ για την Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είπε πως οι «πολίτες» είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη.

Ο Πορτογάλος έδωσε μια αποστομωτική απάντηση, αναφέροντας ότι μάλλον για τον Σέργουντ ο πλανήτης είναι μόνο η Αγγλία.

«Μάλλον για τον προπονητή της Τότεναμ, ο πλανήτης είναι η Αγγλία. Θα το δείτε στο Champions League, θα το δείτε σε λίγους μήνες», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα