Μουρίνιο: Να μην μας ξαναστείλουν τον Φόι

12:36 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει "σφυρίξει" την Τσέλσι, ο Κρις Φόι έχει αποβάλει έξι παίκτες της ομάδας του Λονδίνου με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ζητά ανοικτά να μην οριστεί ξανά ο συγκεκριμένος διαιτητής σε αγώνες της Τσέλσι.
Υπενθυμίζεται πως στο πρόσφατο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, όπου η Τσέλσι έχασε 1-0, ο Φόι έδειξε κόκκινη κάρτα σε Ραμίρες, Γουίλιαν ενώ απέβαλε και τον Μουρίνιο.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Οι παίκτες μιλούσαν για αυτό μέσα στην εβδομάδα. Η φιλοσοφία μου είναι πως δεν με νοιάζει

ποιος είναι ο διαιτητής, δεν θέλω να ξέρω. Πάντα πιστεύω ότι ο διαιτητής είναι ένας καλός διαιτητής, αλλά μέσα στην εβδομάδα οι παίκτες μιλούσαν για αυτό και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε πάλι τον κ. Φόι, θα δουλέψω με τους ανθρώπους μου με έναν διαφορετικό τρόπο.
Ίσως θα βοηθούσε αν η επιτροπή δεν τον έστελνε ξανά σε αγώνες μας. Δεν έχω το δικαίωμα να το ζητήσω αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση και να δουν ότι αν κάθε φορά που έχει την Τσέλσι ή όχι κάθε φορά αλλά πολλές φορές, υπάρχουν προβλήματα. Νομίζω ότι θα ήταν μια καλή απόφαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα