Μουρίνιο: Προσοχή, προσοχή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει το Τσ. Λιγκ

11:54 28/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει κακή σεζόν και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ καλείται να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο συνιστά προσοχή καθώς υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας μπορούν να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης τον Μάιο στην Λισαβόνα.
Επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι αποκάλυψε τι είχε πει στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Δεν ξέρω αν ο Σερ Άλεξ με είχε σκεφτεί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ή όχι. Σίγουρα ήξερε ότι ήθελα να πάω στην Τσέλσι. Του μίλησα μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι και του είπα τι ήθελα να κάνω, ότι η Τσέλσι ήταν αυτό που ήθελα, αυτή ήταν η κατεύθυνση που ήθελα να πάω.
Όσο για τον Ντέιβιντ (σ.σ. τον Μόγες), πήγε σε μια καινούργια ομάδα, μια ομάδα που είναι μια νέα πραγματικότητα για εκείνον και προσαρμόζεται. Η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη και προσοχή, προσοχή! Μπορεί ακόμα να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την σεζόν".
Σε ερώτηση αν ο Μόγες θα είχε απολυθεί αν ήταν προπονητής της Τσέλσι, ο Μουρίνιο απάντησε ως εξής: "Ίσως ναι, ίσως όχι. Ίσως τώρα η Τσέλσι έχει μια νέα οπτική, να δουλεύει με διαφορετικό προφίλ και διαφορετική στρατηγική".

Keywords
Τυχαία Θέματα