Νέα σενάρια για Τσέλσι και Μουρίνιο

16:47 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Κάθε μέρα που περνάει πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο έτοιμο να επιστρέψει στην Τσέλσι με την ισπανική εφημερίδα "El Pais" να κάνει λόγο για πλήθος επαφών ανάμεσα στο εκπρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, Μέντες, και στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: "Ο Μουρίνιο προσφέρθηκε να προπονήσει την Τσέλσι την επόμενη περίοδο. Τον περασμένο μήνα ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου προπονητή, Χόρχε Μέντες, πολλαπλασίασε τις επαφές με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με πηγές

προσκείμενες στον Μέντες, ο ίδιος ο μάνατζερ πρότεινε στον Μουρίνιο να παρέμβει προσωπικά και να επικοινωνήσει με τον Ρώσο μεγιστάνα, για να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους, από τη στιγμή που ο Αμπράμοβιτς άρχισε να ψάχνει στην αγορά για εναλλακτικές λύσεις".
Την ίδια ώρα στην Βρετανία, οι "TIMES" σε σημερινό δημοσίευμα τους υπογραμμίζουν πως Μουρίνιο και Αμπράμοβιτς το τελευταίο διάστημα έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα γεγονός που δείχνει την επιθυμία των δυο να συνεργαστούν ξανά.
Το σίγουρο είναι πως όσο περνάνε οι μέρες τόσο λιγοστεύουν και οι πιθανότητες παραμονής του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα