Νίκη πρωτιάς ψάχνει ο ΠΑΟΚ

09:40 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την αγχωτική νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Σαχτιόρ Καραγκαντί ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλκμααρ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι δυο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ να στοχεύει στην νίκη προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για κατάληψη της πρώτης θέσης.
Σημειώνεται

πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα 18 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη έχει μόλις 18 ήττες ενώ είναι αήττητος στην Ολλανδία έχοντας φέρει ισοπαλίες με Χέρενφεν και Άγιαξ.
Για την αναμέτρηση κόντρα στην Άλκμααρ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, θα παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, δεξί μπακ τον Κίτσιου, στόπερ θα είναι οι Κατσουράνης και Βίτορ ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τζαβέλλας. Λάζαρ και Τζιόλης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Αθανασιάδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος που θα έχει πίσω του τους Στοχ, Νίνη και Λούκας.
Ο Στέφενς θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις εξέδρες λόγω τιμωρίας ενώ στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι Γλύκος, Λόπεθ, Κωνσταντινίδης, Νέτσιντ, Ολίσε, Λόρενς, Λίνο και Σαλπιγγίδης.
Η Άλκμααρ θα παραταχθεί με τους Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Χούβελεεουβ, Φίργκεφερ, Χαπς, Γκούντελι, Ορτίζ, Β. Ελμ, Μπέερενς, Μάρτενς, Α. Γιόχανσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα