Νίκη στον πρώτο «τελικό»

00:07 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από μια εβδομάδα που σημαδεύτηκε από επεισόδια στα Σπάτα, διαφωνία μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστή, ταμειακές διευκολύνσεις και την επίσκεψη-ομιλία του Φωτίου στο ξενοδοχείο, η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα την Ξάνθη και να πάρει τους τρεις βαθμούς, μιας και περιθώρια απώλειας δεν υπάρχουν. Οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και το σημερινό ματς είναι το πλέον κρίσιμο, στη μέχρι τώρα πορεία της «Ένωσης»

στο πρωτάθλημα. Όπως λένε και δημόσια πλέον οι παίκτες, τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια και φιλοδοξούν η αρχή της αντεπίθεσης να γίνει με το αποψινό.

Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις πως προσανατολίζεται να προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος και να παρατάξει τον «Δικέφαλο» με 4-4-2, με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Ο Γερμανός τεχνικός, σύμφωνα και με τα όσα δοκίμασε τελευταία, σκέφτεται να ξεκινήσει με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Βαλεντίνο Βλάχο (που επέστρεψε από τιμωρία) στα δεξιά, στα αριστερά τον νεοαποκτηθέντα Τσουμάγκα και αμυντικό δίδυμο τους Μπουγαϊδη και Φέτση, καθώς ο Κουτρουμπής δεν είναι στο 100% μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τελευταία. Από εκεί και πέρα, σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Μητρόπουλος, με τους Κορδέρο και Ρίκκα μπροστά του, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Επιτελικός θα είναι ο Γκερέιρο, ενώ δίπλα στον Πετρόπουλο, θα κινείται σαν δεύτερος φορ ο Φούντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα