Ντι Κάνιο: Συμπαθώ τον Πάρντιου

19:18 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σάντερλαντ και Νιούκαστλ θα βρεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας και για τις δύο, καθώς είναι υποψήφιες για μια θέση που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ, με τους τρεις βαθμούς της νίκης να αποκτούν ξεχωριστή σημασία.
Εκτός από αυτό, ανάμεσα στους δύο γειτονικούς συλλόγους υπάρχει κόντρα, με το παιχνίδι να χαρακτηρίζεται ως το «ντέρμπι του Τάινσαϊντ» και όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα είναι τεταμένο τις μέρες πριν τον αγώνα.
Ωστόσο, ο προπονητής των «μαυρόγατων», Πάολο Ντι Κάνιο, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή της Νιούκαστλ,

Άλαν Πάρντιου, τον οποίο χαρακτήρισε έναν άντρα με πάθος και φανέρωσε την επικοινωνία που είχε μαζί του μέσα στη βδομάδα, δείχνοντας την πρόθεση για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
«Ο Άλαν μου έστειλε ήδη ένα γράμμα για να μου ευχηθεί ό,τι καλύτερο για το μέλλον, εκτός του ντέρμπι φυσικά. Η απάντησή μου ήταν πολύ ευγενική, αλλά η τελευταία μου ατάκα για το ντέρμπι ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τη δική του. Ο Άλαν είναι ένας άντρας με πάθος. Τον συμπαθώ, δεν χρειάζεται να μαλώνουμε. Τον είδαμε να πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς της ομάδας το νικητήριο γκολ του Σισέ απέναντι στη Φούλαμ την περασμένη εβδομάδα» είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:
«Όταν το έκανα αυτό στη League Two με τη Σουίντον, ο κόσμος έλεγε, δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι τρελός. Αλλά γιατί δεν μπορώ, και ο Άλαν από την πλευρά του, να πανηγυρίσουμε ένα τέρμα; Αν δεν έχεις κάτι απέναντι στον αντίπαλό σου, είναι εντάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα