Ο ICE MAN και η επόμενη ημέρα

10:15 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

«Ζέστανε τον ΙCE MAN», γράφει η εφημερίδα αναφερόμενο φυσικά στη συνάντηση Κωστένογλου - Γκούντγιονσεν, σημειώνοντας στο ρεπορτάζ: «Ο 41χρονος τεχνικός αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές ειδικά εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αναγνωρίζει πως αλλάζοντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Και η βασικότερη εξ αυτών

φαίνεται πως έχει να κάνει με τον Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν. Τον Ισλανδό άσο που αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» για να κάνει τη διαφορά, χωρίς ωστόσο να έχει αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

Κάτι πως όμως οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ σε μια προσπάθεια να χωρέσει όλους τους παίκτες στην 11άδα χαράμιζε τον 33χρονο ως αριστερό χαφ εξτρέμ, μια θέση που ουσιαστικά χανόταν.
Αυτό ήταν και το αντικείμενο της χθεσινής ημίωρης σχεδόν συζήτησης που είχε ο Νίκος Κωστένογλου με τον Εντι με τη λήξη της προπόνησης».
Σημαντική αναφορά έχει η εφημερίδα και στα διοικητικά, με αφορμή την έκτακτη Γ.Σ. της 1ης Νοεμβρίου. "Το θέμα είναι η χρηματοδότηση", τονίζεται από την εφημερίδα η οποία σημειώνει: "Να αναλάβουν τις ευθύνες τους καλούνται οι μέτοχοι της ΑΕΚ, που είτε θα προσυπογράψουν τη διάλυση της ΠΑΕ είτε θα ανοίξουν την κάνουλα των χρημάτων. Δύσκολα θα κάνει κάτι τέτοιο ο Νοτιάς, το ρόλο του αποστασιοποιημένου παρατηρητή εξακολουθεί να παίζει ο Παππάς που δεν θέλει καμία εμπλοκή με την ΠΑΕ. Φευγάτος ο Αδαμίδης, που αντιλαμβάνεται πως ενδεχόμενη ήττα το Σάββατο θα επισπεύσει τις διαδικασίες αποκαθήλωσής του από τον προεδρικό θώκο μέσω παραίτησης είτε άμεσης είτε... έμμεσης".

SPORTDAY

Tα αγωνιστικά θέματα εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απασχολούν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην SD, η οποία τονίζει ότι "ο Νίκος Κωστένογλου είδε με ικανοποίηση το ιατρικό δελτίο σιγά σιγά ν' αδειάζει. Έτοιμοι Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, πολύ πιθανή η επιστροφή του Καφέ. Δύσκολα ο Δέλλας, αμφίβολος ο Μπέλεκ". Από εκεί και έπειτα η εφημερίδα γράφει για τη συνάντηση Κωστένογλου - Γκούντγιονσεν: "Ο 41χρονος προπονητής προσπάθησε να ανεβάσει ψυχολογικά τον Ισλανδό φορ, ενώ συζήτησαν για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται ο 33χρονος παίκτης.
«Θέλω να παίξεις τη μπάλα σου, πρέπει να ξέρω όμως πως μπορώ να σε αξιοποιήσω καλύτερα. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είσαι. Κι εσύ πρέπει να ξέρεις όμως ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Πες μου τι σε απασχολεί και πως μπορώ να σε βοηθήσω για να βρεις τον εαυτό σου», είπε ο νέος προπονητής της ομάδας στον Γκούντγιονσεν, ο οποίος από την πλευρά του απάντησε:
«Θέλω να σκοράρω. Αυτά είναι τα ματς για τα οποία αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Ξέρω ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, θέλω να δω τους φιλάθλους μας να φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο. Από το ντέρμπι αυτό οφείλουμε να αποχωρήσουμε από το γήπεδο νικητές και κάνω ότι καλύτερο μπορώ γι' αυτό».
Εκτός του Ισλανδού, ο Κωστένογλου μίλησε και με τον Βίκτωρα Κλωνα

Keywords
Τυχαία Θέματα