Ο Φέργκιουσον «στέλνει» στην Μπάγερν τον Λεβαντόφσκι

12:02 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ με πολλές ομάδες να θέλουν στο δυναμικό τους τον Πολωνό επιθετικό αλλά η τυχερή θα είναι η Μπάγερν Μονάχου όπως υποστηρίζει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Η προσθήκη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα ήταν πολύ σημαντική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν κρύβω πως έχουμε κάνει μια προσέγγιση, προκειμένου να πείσουμε τον παίκτη να έρθει στην Αγγλία. Ωστόσο, είμαι σίγουρος,

σχεδόν βέβαιος, πως ο παίκτης θα καταλήξει στην Μπάγερν Μονάχου. Οι διαπραγματεύσεις των Βαυαρών με την Ντόρτμουντ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δύσκολα δεν θα έχουν ευτυχή, για αυτούς, κατάληξη".
Σε ερώτηση γιατί ο Λεβαντόφσκι επιλέγει την Μπάγερν Μονάχου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απάντησε: "Η Μπάγερν Μονάχου είναι μεγάλη ομάδα και έχει τις δυνατότητες να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει. Από την άλλη, για τον Πολωνό δεν θα είναι μεγάλη η αλλαγή, ούτε θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, αφού παραμένοντας στην Bundesliga, θα μπορέσει να παίξει καλά από την πρώτη μέρα. Ας μην ξεχνάμε επιπλέον ότι στη Γερμανία το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και αποτελεί τιμή και όνειρο ζωής για πολλούς παίκτες να αγωνιστούν εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα