Ο γυναικάς Χουάν Κάρλος και η μοναχική Σοφία

11:41 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σάλο προκαλεί στην Ισπανία ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Η μοναξιά της βασίλισσας», όπου ο βασιλιάς της χώρας, Χουαν Κάρλος περιγράφεται ως μεγάλος γυναικάς και η βασίλισσα Σοφία μια μοναχική γυναίκα που προσπαθούσε να αντέξει τις απιστίες του άντρα της.

Συγγραφέας είναι η δημοσιογράφος Pilar Eyre, η οποία καταλογίζει στον Χουάν Κάρλος αναρίθμητες ερωτικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, και τον χαρακτηρίζει «επαγγελματία γητευτή γυναικών». Ωστόσο, με τη σύζυγό του Σοφία, την οποία η συγγραφέας χαρακτηρίζει

ως «το πιο μοναχικό και θλιβερό άτομο στη χώρα» έχει να συνευρεθεί ερωτικά από το 1976. Η Σοφία, όπως λέει, παραμένει στο γάμο λόγω «της αίσθησης του καθήκοντος».

Όπως γράφει η συγγραφέας, ο Χουάν Κάρλος παρά τα 74 χρόνια του δεν παραλείπει να λαμβάνει συχνά ενέσεις βιταμινών και αντιγηραντικές θεραπείες.

Ωστόσο, το σημείο του βιβλίου όπου θα προκαλέσει περισσότερο είναι αυτό που αναφέρεται στη σχέση του Κάρλος με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα όταν εκείνη βρισκόταν στη Μαγιόρκα για διακοπές με τον πρίγκιπα Κάρολο στις αρχές της δεκαετίας του '80. Μάλιστα, το 2004 η λαίδη Κόλιν Κάμπελ είχε ισχυριστεί ότι η πριγκίπισσα είχε ερωτευτεί τον Χουάν Κάρλος ενώ βρισκόταν σε κρουαζιέρα τον Αύγουστο του 1986 και στη συνέχεια τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Σε συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό Vanitatis, η συγγραφέας του βιβλίου αποκάλυψε ότι έχασε τη δουλειά της στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Telecinco, το οποίο της δήλωσε πως είναι ανεπιθύμητη λόγω του βιβλίου. Σχετικά με την βασίλισσα Σοφία ανέφερε: «Η βασίλισσα Σοφία είναι μια γυναίκα που προδόθηκε και πληγώθηκε από έναν έγγαμο βίο που κατέληξε να είναι μια πραγματική τραγωδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα