Ο Νικολαίδης που το πιστεύει και τα σχέδιά του

09:52 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Στην αναμονή είναι όλοι στην ΑΕΚ περιμένοντας την κίνηση του Ντέμη Νικολαϊδη και το γεγονός αυτό το τονίζει η εφημερίδα: "Το παιχνίδι στον Ντέμη" είναι ο κεντρικός τίτλος του GOAL στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, στο οποίο τονίζεται: "Πήγε ο ίδιος στην Εφορία για να μάθει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Αλλεπάλληλες επαφές για να συγκεντρωθούν χρήματα, μετά το Πάσχα

οι εξελίξεις. Μαζεύτηκαν 170.000 ευρώ για την αδειοδότηση, αναζητούν άλλες 80.000 ευρώ", γράφει το GOAL.

SPORTDAY

O Nικολαϊδης φιγουράρει και στην SD η οποία γράφει πως "Το πιστεύει για την ΑΕΚ". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει: "Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει, «ψάχνεται» να βρει έσοδα που θα βγάλουν τον «Δικέφαλο» από το αδιέξοδο και μόλις έχει κάτι οριστικό στα χέρια του θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο της ομάδας.

Ο μοναδικός άνθρωπος που φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης. Δεν είναι μόνο η εκταμίευση του δανείου, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, που διευκόλυνε την Ένωση όσον αφορά στην αδειοδότηση αλλά και η συνεχής αναζήτησης χρηματοδοτών που θα ενισχύσει την προσπάθεια εύρεσης εσόδων που θα βελτιώσουν την κατάσταση στην ομάδα και θα την οδηγήσουν στην εξυγίανση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με εταιρία που θα αναλάβει την χορηγία της ομάδας για την επόμενη τριετία αλλά κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του. Μέχρι να έχει κάτι οριστικό στα χέρια του δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα.
Επίσης, δείχνει διατεθειμένος να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να πετύχει τους καλύτερους δυνατούς διακανονισμούς για τα νέα χρέη προς το Δημόσιο. Όλα αυτά θέλει να τα έχει έτοιμα ενόψει της γενικής συνέλευσης στις 25 Απριλίου".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στον ρόλο που, ίσως, έχει ο Νικολαϊδης στη νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ αναφέρεται σήμερα η εφημερίδα που γράφει: "Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι έχει πάρει απόφαση στις 25/4, να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία και όχι να στηρίξει κάποια άλλη επιλογή. Θα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Νικολαϊδης". Παράλληλα η εφημερίδα σημειώνει: "Πήγε στην Εφορία και έχει πλέον όλα τα στοιχεία για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Φεύγει σήμερα για Αλεξανδρούπολη κι επιστρέφει την Τετάρτη του Πάσχα για κρίσιμες συναντήσεις. Θέλει να μαζέψεις 10 εκατ. ευρώ κι έχει μέχρι στιγμής "εξασφαλισμένα" τα 4 εκατ. ευρώ. 16.000 διαρκείας ο στόχος του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. "Ταβάνι" οι 350.000 ευρώ για τα συμβόλαια των παικτών". Συν τοις άλλοις η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τονίζει ότι ο Νοτιάς δεσμεύθηκε στον Κασνακίδη να βάλει αυτός τα χρήματα που απαιτούνται ακόμα για την αδειοδότηση.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Ντέμης Νικολαϊδης και στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ, η οποία έχει κεντρικό τίτλο: "Η ΑΕΚοφωλιά του Ντέμη", για να προσθέσει: "Ο Νικολαϊδης θέλει η ΑΕΚ να μάθει να "ζει" από τα έσοδα του νέου γηπέδου και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να είναι όλες οι Ακαδημίες στα Σπάτα, κατασκευάζοντας το τρίτο γήπεδο και αναπτύσσοντας τις εγκαταστάσεις. Καμί

Keywords
Τυχαία Θέματα