Ο Ντέμης φέρνει τον «Τίγρη»

09:11 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Με τίτλο: «Αν είστε άντρες...» και αναφερόμενη στον Ντέμη Νικολαΐδη, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα Sportday η οποία στέκεται στο κάλεσμα του Ντέμη στους Παππά, Νοτιά, αλλά και όλους τους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του, να πληρώσουν τα χρέη που τους αναλογούν και να φέρουν την ΑΕΚ εκεί που ήταν όταν την ανέλαβαν. Αναφορά γίνεται και το θέμα με την Energy Praxis,

που αποκάλυψε το aek365, με την εφημερίδα να στέκεται στη διάψευση που υπήρξε χθες, τονίζοντας πως ο Κυριαζής είναι έτοιμος να κάνει πίσω, λόγο της αποκάλυψης της εμπλοκής του. Αναφορικά τώρα με τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη, η εφημερίδα αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ κάλυψε για ακόμα μία φορά τους Παππά και Νοτιά. Τέλος, γίνεται λόγος και για τους Κάλα-Μανωλά, που είναι στην πόρτα της εξόδου, με τον πρώτο να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και τον δεύτερο να σκέφτεται την επιλογή της Έβερτον, παρότι στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία υποστηρίζει πως με τα λεγόμενά του ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, «ψήφισε» και αυτός με τη σειρά του, τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να βγει μπροστά, την στιγμή που αποκάλυψε ότι θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση της Κυριακής. Όσο για τον «Τίγρη», η εφημερίδα τονίζει πως θα στείλει το δικό του... μήνυμα, είτε παραστεί, είτε όχι, στα Σπάτα. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στην αποκάλυψη του aek365 για το ενδιαφέρον της Energy Praxis να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, κάτι που επιβεβαίωσε ο Σταύρος Αδαμίδης και παρότι διαψεύστηκε αργά το βράδυ, με τη διοίκηση να κάνει λόγο για κίνηση τακτικής. Αναφορά γίνεται και σε όλα όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΑΕΚ, αλλά και όσα ονόματα-εταιρίες φάνηκαν να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΠΑΕ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για αντρίκεια στάση του Ντέμη Νικολαΐδη κάνει λόγο η εφημερίδα, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του, όταν και παραδέχτηκε πως οι μέτοχοι θα πρέπει να πληρώσουν τα χρέη που τους αναλογούν, την στιγμή μάλιστα που έδειξε πως ο Μελισσανίδης είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για την ΑΕΚ. Από κει και πέρα η εφημερίδα συνομίλησε με στελέχη της Energy Praxis, που δεν γνώριζαν για το ενδιαφέρον της εταιρίας να εμπλακεί με την ΠΑΕ, ενώ για τη συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη στέκεται στα βασικά σημεία, όπως στις αποκαλύψεις των ονομάτων που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, στο κάλεσμα του κόσμου, αλλά και στην κάλυψη των Παππά και Νοτιά. Τέλος, γίνεται αναφορά στην επιμονή του Κάλα να αποχωρήσει από την ΑΕΚ αλλά και στο τραπέζι του Κωστένογλου για την σύσφιξη των σχέσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

GOAL

Για ρεζιλίκια του προέδρου της ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της Ένωσης και αναφέρεται στην διάψευση του συνεργάτη του Κυριαζή, πως η εταιρία Energy Praxis δεν ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, παρότι ο Σταύρος Αδαμίδης επιβεβαίωσε επίσημα

Keywords
Τυχαία Θέματα