«Ο προπονητής αποφασίζει»

23:11 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας είναι ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ αναφερόμενος στην επανεμφάνισή τους στο αρχικό σχήμα τόνισε πως ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Παράλληλα ο πρώην άσος της ΑΕΚ σχολίασε και την επικείμενη μεταγραφή του συμπαίκτη του, Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, ο 24χρονος επιθετικός μίλησε στον

Athletic Radio 104,2:

Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Αλλά βάλαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μετά κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Χαίρομαι που προσφέρω και λίγο θέαμα γιατί αυτό χρειάζεται στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι προσωπικός μου στόχος».

Για την συνεργασία του στην φάση του πρώτου γκολ με τον Παπουλή: «Όλη η φάση ξεκίνησε και κατέληξε όμορφα. Μου την έδωσε ο Φώτης, του την έδωσα εγώ, αφού έκανα την ντρίπλα και εκτέλεσε πολύ όμορφα. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για το αν ήταν έκπληξη για τον ίδιο η συμμετοχή του στην ενδεκάδα: «O κάθε παίκτης θέλει να παίζει. Ο κόσμος πρέπει να βλέπει και ωραία μπάλα. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Είχαμε απουσίες πολλές σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ περιμένω σε κάθε παιχνίδι να είμαι έτοιμος. Από την στιγμή που με επέλεξε ο προπονητής ήξερα τι έπρεπε να κάνω».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί είχα καιρό να παίξω. Όταν δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου δεν είναι εύκολο να μπεις απότομα και να κάνεις τρομερή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος αλλά πιστεύω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα και ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να το αποδείξω».

Για την δική του παρουσία μέχρι σήμερα στον ΟΦΗ: «Κάνω αυτό που πρέπει να κάνω στην προπόνηση. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Αυτός κρίνει αν πρέπει να παίξω. Εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος».

Για τα παιχνίδια με Παναιτωλικό στο Κύπελλο και τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα: «Μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Πάμε και στα δυο παιχνίδια για τη νίκη. Είναι σημαντικά τα παιχνίδια για τους στόχους μας. Με την Λιβαδειά χάσαμε στο Ηράκλειο και υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο. Αν είχαμε πάρει αυτό το παιχνίδι σήμερα θα ήμασταν στην πέμπτη θέση».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Η πορεία του ΟΦΗ είναι καλή, έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο ενώ έχουμε συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς. Σίγουρα, είμαστε στενοχωρημένοι γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς, όμως μέχρι στιγμής κρίνεται θετική η πορεία μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη όμως. Στόχος πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί».

Για τον Ρόι Κάρολ και τον ντόρο που γίνεται γύρω από τον ίδιο και το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα κι έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλα

Keywords
Τυχαία Θέματα