Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο μιλά για τον ομοφυλόφιλο πατέρα του (ΦΩΤΟ)

19:36 28/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποφάσισε να μιλήσει για τα οικογενειακά του θέματα με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ που τιμά τη μνήμη του ζωγράφου πατέρα του Robert De Niro Senior. Ο Ντε Νίρο όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Out ο πατέρας του ήταν ομοφυλόφιλος και εξ αιτίας αυτού βρισκόταν σε εσωτερική σύγκρουση λόγω της εποχής στην οποία έζησε, αλλά και του ότι καταγόταν από μια μικρή πόλη.

Ο ηθοποιός δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Remembering the Artist Robert De Niro Sr» για τον πατέρα του, έναν ζωγράφο του αφαιρετικού εξπρεσιονισμού που είχε ασχοληθεί με τη γλυπτική και τη ζωγραφική.

Ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι ένιωθε υποχρέωση να πραγματοποιήσει αυτό το ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του. «Ήταν υποχρέωσή μου να δημιουργήσω ένα ντοκιμαντέρ γι' αυτόν. Πάντα σχεδίαζα να το κάνω, αλλά ποτέ δεν το έκανα».

Όπως είπε, παλιότερα, δεν ήξερε πολλά για την γκέι ταυτότητα του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 20 χρόνια παλεύοντας με τον καρκίνο σε ηλικία 71 ετών. Ωστόσο τώρα λέει ότι θα ήθελε να είχε μιλήσει μαζί του γι' αυτό περισσότερο. Ήταν ένα θέμα που απέφευγε να το θίξει η μητέρα του Ντε Νίρο.

Για τη σχέση του με τον πατέρα του ανέφερε: «Δεν ήμασταν ο πατέρας και ο γιος που θα παίζαμε μπέιζμπολ μαζί. Δεν ήμουν μαζί του πολύ, γιατί είχε χωρίσει με τη μητέρα μου. Ήταν πολύ στοργικός. Με λάτρευε, όπως κι εγώ τα παιδιά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα