Ο Σαρρής για Κατίδη, Αθανασιάδη

14:43 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τον τρόπο πανηγυρισμού του Γιώργου Κατίδη στο ματς με την Βέροια και την ανάρτηση φωτογραφίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου από τον Κλάους Αθανασιάδη, ο Γιώργος Σαρρής υποστήριξε πως πρόκειται για σημεία των καιρών και πως το θέμα έχει πάρει έκταση χωρίς να το αξίζει. Ωστόσο σημείωσε πως η ΕΠΟ θα συνεχίσει να εφαρμόζει αυστηρά τους κανόνες και πρόσθεσε πως το ποδόσφαιρο πρέπει να αποβάλει παρόμοια φαινόμενα.
Σημειώνεται πως πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής

της Αστραπής, Σπύρος Σουγλέρης, χαιρέτισε ναζιστικά την ώρα του αγώνα για συμπαράσταση στον Κατίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρόεδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, στο MEGA
Πώς σχολιάζετε το νέο κρούσμα ναζιστικού χαιρετισμού;
"Η ελληνική Ομοσπονδία δεν εμπλέκεται στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, αυτό απαγορεύεται και από την UEFA και από την FIFA. Είναι πάντοτε εναντίον κάθε είδους ρατσισμού ή διάκρισης και κυρίως φυλετικών, πολιτικών και θρησκευτικών διακρίσεων. Ό,τι εμπίπτει όμως στο πεδίο των αρμοδιοτήτων και των κανονισμών του ποδοσφαίρου, θα εφαρμόσει απαρέγκλητα τους κανονισμούς και τους νόμους".
Ανησυχείτε ότι υπάρχει πλέον "ιός" ακροδεξιός στο ποδόσφαιρο;
"Αυτά είναι σημεία των καιρών και φαινόμενα μιας εποχής που ζούμε λίγο περίεργης. Θεωρώ ότι με αφορμή κάποια τέτοια συμβάντα, ένα θέμα έχει πάρει έκταση, χωρίς να αξίζει τόσο πολύ τον κόπο. Πάντως αυτά τα φαινόμενα, το ποδόσφαιρο πρέπει να τα απορρίψει".

Keywords
Τυχαία Θέματα