Ο Σέρβος κροίσος που ψάχνει απεγνωσμένα γυναίκα!

14:55 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι πλούσιος, είναι... καλόγουστος, είναι κουλ, αλλά είναι μόνος! Ο λόγος για τον Σέρβο κροίσο Ντον Μιλισάβ Χουάν Γκονζάλες Μπρζι (όπως αναφέρετε στην αγγελία), ο οποίος ψάχνει νύφη από 16 μέχρι 20 χρονών. Πρώτη φορά εμφανίστηκε σε σερβο-βοσνιο-κροατικά σάιτ και από κει τον ανακάλυψε η Daily Mail και μετά όλοι ενδιαφέρθηκαν γι'αυτόν.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι 39 ετών και ποζάρει όλο καμάρι

δίπλα στα πλούτη του με ρούχα που έχουν λίγο από χρυσό, όπως άλλωστε και η λεκάνη της τουαλέτας του. Βασική προϋπόθεση για τη νύφη, σύμφωνα με την αγγελία που έβαλε σε ένα ρώσικο σάιτ γνωριμιών, είναι να είναι παρθένα!

Ο Ιγκόρ (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ψάχνει απεγνωσμένα για γυναίκα και την έπεσε ακόμα και σε Ρωσίδα δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη. Όταν αυτή του αρνήθηκε τη χαρακτήρισε «ηλίθια»!

Ο κροίσος της είπε με το απαράμιλλο στιλ του: «Αγαπούλα μου, ρίξε ένα παλτό πάνω στο γυμνό κορμί σου και έλα σε μένα, δεν τραβιέμαι σε πάρκα και καφέ». Κι όταν αυτή αρνήθηκε, της είπε με νεύρα: «Ωστε, ηλίθια, απορρίπτεις την προσφορά μου; Έχω πίνακες εδώ που θα ζήλευε κάθε μουσείο, κι εσύ πετάς την ευκαιρία. Θα πιούμε λίγη σαμπάνια και θα φάμε φράουλες και θα κουβεντιάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα