Οπαδός του Σαμαρά ο Snoop Dogg

12:13 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ράπερ Snoop Dogg είναι γνωστός φίλος της Σέλτικ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωταθλήτρια Σκωτίας αλλά και για τον Γιώργο Σαμαρά με αφορμή την πρόσφατη νίκη στο "Celtic Park" επί της Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα αποκάλυψε την επιθυμία του να βάλει λεφτά στην Σέλτικ για να την κάνει, όπως είπε, λίγο Snoop.

Ο Snoop Dogg

αφού υπογράμμισε πως για την Σέλτικ έμαθε από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην συνέχεια πρόσθεσε: "Μου αρέσει πολύ ο Σαμαράς. Μοιάζει σαν πραγματικός αθλητής και είναι αρκετά επικίνδυνος παίκτης! Για να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη, πρέπει ο Σαμαράς να κάνει καλά παιχνίδια".
Για την Σέλτικ ο 41χρονος ράπερ δήλωσε: "Με ενδιαφέρει πολύ το ποδόσφαιρο. Σταρ της hip hop έχουν επενδύσει και παλιότερα σε αθλητικές ομάδες, όχι όμως σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Δεν είδα τον αγώνα της Σέλτικ με την Μπαρτσελόνα αλλά είδα στιγμιότυπα. Ξέρω πως η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο όνομα αλλά και η Σέλτικ δεν είναι αμελητέα. Παρατήρησα πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί της Σέλτικ για την ομάδα τους και θα μπορούσα να επενδύσω στον σύλλογο αν βέβαια το Δ.Σ. επιθυμεί να διαθέσει μετοχές. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα πόσα χρήματα θα βάλω. Δεν θέλω να γίνω ιδιοκτήτης του συλλόγου, αλλά να αποκτήσω ένα ποσοστό ικανό να μου δώσει μια θέση στο Δ.Σ. ώστε να ακούγεται η φωνή μου. Θέλω η Σέλτικ να γίνει λίγο Snoop"

Keywords
Τυχαία Θέματα