Όρθιος στην Ξάνθη ο ΠΑΟ

16:53 21/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Αρένα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Παππάς

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε ο ΠΑΟ

που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη μετά από ένα μέτριο παιχνίδι. Στις 30/1 ο επαναληπτικός στη Λεωφόρο.

Καλός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά. Το λάθος διώξιμο του Κοστόλη λίγο μετά τη σέντρα έστειλε την μπάλα πάνω στον Καπετάνο και στη συνέχεια άουτ. Στο 3' ο Καρέλης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Λουτσέσκου στο 22' προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς τραυματίστηκε ο Καρυπίδης. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κλέιτον βγήκε μόνος του με τον Κοστόλη ο οποίος δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟ είχε "όχι" και σε σουτ του Σολτάνι στο 31'. Στο 43' όμως δεν μπόρεσε να "βγάλει" το σουτ του Λουσέρο και η Ξάνθη άνοιξε το σκορ.

Κακό το δεύτερο μέρος με τον αγωνιστικό χώρο να έχει γίνει πολύ βαρής. Η Ξάνθη είχε ένα σουτ με τον Λουσέρο στο 74' και πέντε λεπτά μετά οι "πράσινοι" απείλησαν με σουτ του Πέτριτς το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Κυριακίδης. Στο 87' ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από ωραία προσπάθεια ο Μπεργκ έκοψε στον Καρέλη και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με την συμπλήρωση των 90' ο Μπεργκ βγήκε μόνος του με τον Κυριακίδη με τον γκολκίπερ της Ξάνθης να είναι ο νικητής της μονομαχίας.

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης (22'Λισγάρας), Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός (90'Βάλτερ), Κλέιτον, Καπετάνος (65'Βασιλακάκης), Σολτάνι, Λουσέρο.

ΠΑΟ (Γ. Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (60'Λαγός), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταβλαρίδης, Μέντες (60'Πέτριτς), Δώνης, Ζέκα, Αζαγκούν, Κλωναρίδης (75'Μπεργκ), Καρέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα