«Όσο μένει ο Μουρίνιο δεν γυρίζω στην Ρεάλ»

11:07 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, ο Πέδρο Λεόν αγωνίζεται δανεικός στην Χετάφε μιας και στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν πήρε ευκαιρίες από τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ισπανό χαφ να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να γυρίσει όσο παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Πορτογάλος προπονητής.

Σε δηλώσεις του ο Πέδρο Λεόν τόνισε: "Στο συμβόλαιο μου με την Χετάφε υπάρχει ένας όρος που λέει ότι η συμφωνία θα μπορούσε να επεκταθεί, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν έχω μιλήσει με κανέναν για αυτό.

Από όσα διαβάζω στις εφημερίδες, φαίνεται ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει και την νέα σεζόν. Η κατάσταση δεν αλλάζει και έτσι θα μείνω εδώ".
Για την παρουσία του στην Χετάφε, ο Ισπανός χαφ δήλωσε: "Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολύ άσχημη τύχη. Μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε για να μπορέσω να είμαι σε κάποιο αγώνα της ομάδας. Ωστόσο, είμαι εδώ για να προσπαθήσω να βοηθήσω την Χετάφε στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι αν κερδίσουμε τρία από αυτά τα παιχνίδια, τότε θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα