Ουσμάνοφ: Να παραδεχτεί τα λάθη του ο Βενγκέρ

14:01 24/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η γκρίνια στην Άρσεναλ για τον Αρσέν Βενγκέρ μεγαλώνει μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Άλισερ Ουσμάνοφ να καλεί τον Αλσατό προπονητή να παραδεχτεί τα λάθη του.
Ο Ουσμάνοφ κατέχει το 30% των μετοχών της Άρσεναλ, είναι δεύτερος μεγαλομέτοχος, και σε δηλώσεις του τόνισε: "Η ομάδα έχει δυνατότητες, αλλά δεν γίνεται ανάλυση των λαθών. Καμία ιδιοφυΐα δεν μπορεί να παραμείνει τέτοια, αν δεν αναγνωρίζει τα λάθη της. Και για να απαλλαγείς από τα λάθη σου, πρέπει να τα αναγνωρίσεις. Μπορεί κάποιοι να είναι ικανοποιημένοι

με μια πορεία μέχρι τα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εγώ σαν μεγαλομέτοχος δεν είμαι".
Για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Αρσέν Βενγκέρ από τη τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, ο Ουζμπέκος μεγιστάνας δήλωσε: "Εγώ δεν αποφασίζω. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον πρόεδρο. Ο Βενγκέρ είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές, αλλά στη Ρωσία έχουμε μια παροιμία που λέει ότι ακόμη και μια γριά γυναίκα μπορεί να έχει μια στέγη που να πέφτει πάνω στο κεφάλι της. Όλοι κάνουν λάθη, και εκείνος μπορεί και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο να τα αναγνωρίσεις. Είναι σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος και του εύχομαι κάθε επιτυχία".
Σε ερώτηση αν σκοπεύει κάποια στιγμή να κινηθεί για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Άρσεναλ, ο Ουσμάνοφ απάντησε πως "υπάρχει μεγάλη φημολογία για αυτό. Το Δ.Σ. είναι υπεύθυνο για τα πάντα στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν αναζήτησα θέση σε αυτό. Δεν έχω κανένα άλλο πλάνο, αλλά σαν φίλος της Άρσεναλ έχω γνώμη. Ο κύριος Κροένκε έχει πει κατ' επανάληψη πως είναι ευχαριστημένος με την επένδυση του και εγώ το ίδιο. Δεν βλέπω σήμερα κάποια άλλη προοπτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα