Ούτε 3 εκ. ευρώ η ΑΜΚ στον ΠΑΟ

11:13 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ελπίδες που είχαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως μικρομέτοχοι και κάποιοι επιχειρηματίες θα συμβάλουν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου δεν επιβεβαιώθηκαν και έτσι σήμερα, τελευταία μέρα, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στα ταμεία της ομάδας δεν ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, 2.5 εκατομμύρια ευρώ έχει βάλει η "Παναθηναϊκή Συμμαχία", 280.000 ευρώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης

έβαλε 260.000 ευρώ. Ο Βγενόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως θα βάλει το 10.5% επί των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν καθώς δεν θέλει να αυξήσει το μετοχικό ποσοστό του ενώ και στην προηγούμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είχε βάλει τα περισσότερα από τους υπόλοιπους μετόχους.
Την ίδια ώρα από σήμερα μέχρι την Τετάρτη, η ΠΑΕ θα ξεκινήσει τις πληρωμές ενόψει και του νέου ελέγχου της UEFA στις 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την "Sportday", το ποσό που θα διατεθεί θα ξεπερνά το 1.5 εκατομμύριο ευρώ και θα αφορά σε διακανονισμούς του καλοκαιριού. Η UEFA θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά για τις πληρωμές και στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως θα είναι εντάξει όταν έρθει η ώρα του ελέγχου από το Financial Control Panel.

Keywords
Τυχαία Θέματα