Οζίλ: Ο Βενγκέρ με έπεισε να έρθω

14:43 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Μεσούτ Οζίλ πήρε μεταγραφή για την Άρσεναλ με τον ίδιο να υπογραμμίζει τον μεγάλο ρόλο που έπαιξε ο Αρσέν Βενγκέρ στο να πάρει την απόφαση να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της ομάδας του Λονδίνου.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, Μεσούτ Οζίλ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ
Για την νέα του ομάδα: "Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα του να είσαι παίκτης της Άρσεναλ.

Ανυπομονώ για την δοκιμασία της Premier League, την ζωή στο Λονδίνο αλλά και να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή και τους οπαδούς μας. Ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση που μπορούσα να πάρω και δεν βλέπω την ώρα για να ξεκινήσω".
Για τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Άρσεναλ: "Διάλεξα την Άρσεναλ γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Αγγλία. Ο προπονητής είναι από τους καλύτερους του επαγγέλματος και το έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου. Είναι αμέτρητοι οι παίκτες που έχουν μεγαλώσει, ποδοσφαιρικά, υπό τις οδηγίες του και αυτός ήταν αναμφίβολα ένας από τους λόγους που ήρθα. Θέλω να βελτιώσω τις ικανότητες μου και η Άρσεναλ είναι μια ομάδα η οποία φημίζεται για το τεχνικό κομμάτι της και το επιθετικό της ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα ταιριάξω. Και αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος για να πω το ναι".
Για το αν μίλησε με τους συμπατριώτες του Ποντόλσκι και Μέρτσεσακερ πριν πάρει την απόφαση του: "Δυστυχώς δεν το έκανα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μίλησα με τον κόουτς στο τηλέφωνο για πολλή ώρα και κατάλαβα το πλάνο του και την άποψη που έχει για το πρόσωπο μου. Αυτά ήταν που με έπεισαν να έρθω".
Για την ενδεχόμενη κατάκτηση ενός τροπαίου: "Φυσικά και μπορούμε να το κάνουμε. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά είναι κάτι που θέλουμε να το αλλάξουμε. Θέλουμε τρόπαια και νομίζω ότι οι οπαδοί μας έχουν την ίδια επιθυμία. Η ομάδα αποτελείται από ένα δυνατό και νεανικό σύνολο, που έχει πολλές δυνατότητες για την κατάκτηση κάποιου τροπαίου".
Για τις διαφορές ανάμεσα σε Premier League και Primera Division: "Η Premier League είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο και όλοι το ξέρουν αυτό. Υπάρχουν πολλοί κορυφαίοι σύλλογοι. Θέλω να δώσω αποδείξεις. Είναι μια νέα δοκιμασία για μένα, ένα κεφάλαιο της ζωής μου και ανυπομονώ να το ζήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα