Παπαδόπουλος: Στόχος μας η κορυφή

18:31 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει και αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως ο στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η κορυφή και να προσφέρει η ομάδα στον κόσμο της το επιθυμητό ποδόσφαιρο.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού ο Αβραάμ σε δηλώσεις του σε εκδήλωση της Peugeot

τόνισε: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να δικαιώσουμε όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμάς. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να βρίσκεται στην κορυφή.

Γ' αυτό δουλεύουμε και γι' αυτό είμαστε εδώ. Θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Αναφορικά με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, για έναν θεσμό που ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει. Θα πάμε σοβαροί και προσγειωμένοι. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.

Εύχομαι και το 2012 να έχει επιτυχίες για τον Ολυμπιακό, που έχει πάντα επιτυχίες. Είμαστε μέσα και στους 3 στόχους της ομάδας. Να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη συνέχεια».

Σχετικά με την εκδήλωση είπε: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε να ερχόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στα παιδιά και στον απλό κόσμο. Ευχαριστούμε την Peugeot που είναι δίπλα μας αυτόν τον καιρό και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα