Πάρτι της Στουτγκάρδης στο Βουκουρέστι

00:22 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΟΛΝΤΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 1-2
Γήπεδο: Molde Stadion

Μεγάλο διπλό με 2-1 πήρε η Κοπεγχάγη από την Μόλντε κι ελπίζει σε πρόκριση.

Η Κοπεγχάγη ήταν πιο απειλητικοί στα πρώτα λεπτά και έφτασε στο γκολ στο 21' με το πέναλτι του Σαντίν.

Οι Νορβηγοί πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 61ο λεπτό με την κεφαλιά

του Τισμά μετά από εκτέλεση φάουλ του Εϊκρέμ. Τη νίκη στην Κοπεγχάγη έδωσε ο Γκίσλασον με γκολ στο 76ο λεπτό.

ΜΟΛΝΤΕ: Πέτερσεν, Βατσχάουγκ, Φόρε, Λίνες, Τινταρέι, Χέσταντ (46' Χουσαΐν), Εϊκρέμ (85' Ανγκάν), Μόστρεμ, Μπεργκέ (55' Ντιούφ), Τσιμά, Γκατ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Κρίστενενσεν, Γιάκομπσεν, Στάντσγκααρντ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Γκίσλασον, Κλαουντεμίρ, Κρίστενσεν, Ντελάνεϊ, Κορνέλιους (80' Μπολάνιος), Σαντίν (87' Αμανκβάα).

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 1-5
Γήπεδο: National Arena

Η Στουτγκάρδη διέσυρε με 5-1 τη Στεάουα μέσα στη Ρουμανία κι έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Η Στουγκάρδη πάγωσε μόλις στο 5ο λεπτό το Ολυμπιακό στάδιο του Βουκουρεστίου, καθώς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τάσκι μετά από κόρνερ του Κουζμάνοβιτς. Στο 12ο λεπτό το πλασέ του Σακάι μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ, αλλά στο 18' ο Ταταρουσάνου απέκρουσε ασταθώς το φάουλ του Κουζμάνοβιτς και στην επαναφορά ο Χάρνικ έκανε το 2-0. Το κρεσέντο των Γερμανών συνεχίστηκε και στο 23' ο Οκαζάκι έκοψε από αριστερά στο πέναλτι και ο Σακάι με σουτ έκανε το 3-0. στο 27' το κοντινό σουτ του Πιντίλι έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ουλράιχ και στο 31' η Στουτγκάρδη έκανε το 4-0! Οι Σακάι και Οκαζάκι έπαιξαν βόλεϊ μέσα στην περιοχή του Ταταρουσάνου με τον δεύτερο να σκοράρει εξ επαφής. Στο 35' η Στεάουα πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Ουλράιχ.

Οι Γερμανοί δεν άφησαν το πόδι από τα γκάζι και στ 55' ο Οκαζάκι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς έκανε το 5-0.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Στεάουα ήταν να μειώσει στο 84ο λεπτό με τον Κοστέα.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Σζουκάλα, Γκαρντός (31' Κοστέα), Τσιρίτσες, Λετοβλεβίτσι, Μπουρκένου, Πιντίλι (58' Πρεπελίτα), Τσίπτσιου, Ρουσέσκου, Τανάσε (62' Σομπρίνιο), Πόπα.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Τάσκι, Σακάι (70' Ρούντιγκερ), Ροντρίγκες, Μολινάρο, Γκέντνερ (46' Χάιναλ), Κβιστ (62' Σομπρίνιο), Κουζμάνοβιτς, Χάρνικ (61' Χάρνικ), Οκαζάκι, Ιμπίσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα