Πέρασε από απόψε η Γιούβε

23:44 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΣΕΛΤΙΚ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-3
Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης αποκόμισε η Γιουβέντους που νίκησε με 3-0 τη Σέλτικ στην έδρα της.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Βανιάμα έπιασε όμορφο σουτ, αλλά ο Μπουφόν απομάκρυνε, αλλά στο 4' η Σέλτικ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Άμπροουζ έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας, με τον Μάτρι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Φόρστερ. Ο επιθετικός της Γιούβε πλάσαρε, ο αμυντικός της Σέλτικ πρόλαβε να διώξει πάνω στην γραμμή, όμως από κοντά ο Μαρκίζιο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Στο 6' ο Βανιάμα

έκανε ακόμη ένα καλό σουτ με τον Μπουφόν να απομακρύνει ξανά, ενώ στ 8ο λεπτό ο Πελούζο σέντραρε από τα αριστερά, ο Μαρκίζιο και πάλι βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Σέλτικ, όμως το σουτ του έφυγε άουτ. Στο 10' το σουτ του Μουλγκριού πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Κόμονς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ενώ στο 25' Ο Πίρλο έβγαλε εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο για τον Βούτσινιτς, ο Βόσνιος φορ πέρασε και τον γκολκίπερ της Σέλτικ, όμως βρέθηκε πλάγια πολύ και χάθηκε η ευκαιρία. Δύο λεπτά μετά ο Κόμονς έπιασε το ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή της Γιούβε, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μπουφόν, ενώ στο 38' η κεφαλιά του Βανιάμα πέρασε μόλις άουτ.

Το2ο μέρος ήταν πού μέτριο, με τη Γιουβέντους να απειλείται για πρώτη φορά στο 62', με τον Αμπρόουζ να κάνει το σουτ και τον Μπουφόν να απομακρύνει, ενώ στο 67' ο Βούτσινιτς δέχθηκε την πάσα στην περιοχή της Σέλτικ, ο Βόσνιος έκανε το σουτ αφύλαχτος, όμως η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Γουίλσον και ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα. Τελικά οι «μπιανκονέρι» πέτυχαν το 2ο γκολ τους στο 77ο λεπτό, καθώς ο Μάτρι έβγαλε την κάθετη στον Μαρκίζιο, ο οποίος αφότου απέφυγε με κοφτή ντρίμπλα τον Γουίλσον, πλάσαρε ψύχραιμα τον Φόρστερ. Η Σέλτικ κατέρρευσε από εκεί και πέρα και στο 84' δέχτηκε και το 3-0. Ο Αμπρόουζ έκανε λάθος, ο Μαρκίζιο έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βούτσινιτς και ο Μαυροβούνιος επιθετικός με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Αμπρόουζ, Λούστιγκ (59' Μάθιους), Γουίλσον, Ιζαγκίρε, Μπράουν (79' Καγιάλ), Μουλγκριού, Βανιάμα, Κόμμονς (74' Βατ), Φόρεστ, Χούπερ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κάσερες, Πελούζο (69' Παντοΐν), Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Μάτρι (81' Πογκμπά), Βούτσινιτς (86' Ανελκά).

Keywords
Τυχαία Θέματα