«Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από Πρόμπιερζ»

13:01 8/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η μέθοδος του Μίχαλ Πρόμπιερζ και η θέληση του για σκληρή δουλειά ήταν από τους βασικούς λόγους που ώθησαν τον Άρη να επιλέξουν τον 39χρονο προπονητή για την τεχνική ηγεσία όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Αθανασιάδης ο οποίος υπογράμμισε πως περιμένει πολλά από τον νέο προπονητή.

Σε δηλώσεις του στην πολωνική εφημερίδα "Super Express" αναφερόμενος στα στοιχεία του Πρόμπιερζ, ο πρόεδρος του Άρη τόνισε: "Είχαμε κάποιους άλλους υποψήφιους από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μας αρέσει η μέθοδος του, γνωρίζουμε πως είναι υποστηρικτής της σκληρής δουλειάς και φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που ψάχνουμε.

Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον προπονητή μας".

Σε ερώτηση για ποιο λόγο ο Άρης προχώρησε στην πρόσληψη του Πρόμπιερζ, ο Αθανασιάδης απάντησε: "Παρακολουθούσαμε πολύ καιρό τον Πρόμπιερζ. Γνωρίζαμε τα αποτελέσματα της δουλειάς του από το πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε ο Άρης στην Γιαγκελόνια στο Europa League. Ξέραμε τα στοιχεία του και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται. Είχαμε μάθει ότι οφείλουν πολλά σε εκείνον και την ομάδα που είχε χτίσει".

Τέλος, για το αν ο Πρόμπιερζ μπορεί να γίνει ο "νέος Γκμοχ", ο πρόεδρος του Άρη, δήλωσε: "Αν και η κατάσταση του Άρη δεν είναι εύκολη, εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί ανα τα καταφέρει πολύ καλά. Δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ την δεδομένη χρονική στιγμή, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να έχει ανάλογα αποτελέσματα με αυτά του Γκμοχ, όμως αν τα καταφέρει θα είναι καλό, αφού εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες του".

Keywords
Τυχαία Θέματα