Πικέ: Δεν έχει κλείσει ο κύκλος

12:52 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρστσελόνα ηττήθηκε δυο συνεχόμενες φορές, από Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, και αρκετοί έσπευσαν να πουν πως αυτό είναι το τέλος ενός κύκλου για την ομάδα με τον Ζεράρ Πικέ να μην το πιστεύει αυτόν επικαλούμενος τους τίτλους που έχει κατακτήσει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι εύκολο να πεις ότι είναι το τέλος ενός κύκλου. Ωστόσο, είμαστε μια ομάδα που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και αξίζουμε περισσότερη

πίστη στις ικανότητες μας. Είναι εύκολο να πεις ότι φτάσαμε στο τέλος, αλλά έχουμε πολλούς τίτλους και αξίζουμε περισσότερο σεβασμό. Δεν νομίζω ότι κάποιος από τους οπαδούς μας αμφιβάλει για την ομάδα. Έχουμε δώσει πολλά και οι οπαδοί αναγνωρίζουν ότι μπορεί να χάσουμε έναν αγώνα, επειδή οι αντίπαλοι μας είναι πολύ καλοί και είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθούν στο Καμπ Νου θα υποστηρίξουν την ομάδα. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε σε ακόμη ένα τελικό και χρειάζεται να πάρουμε αυτό το βραβείο".
Για το τι χρειάζεται να κάνει η Μπαρτσελόνα στην ρεβάνς με την Τσέλσι ώστε να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση, ο Πικέ δήλωσε: "Πρέπει να είμαστε οι ίδιοι και για 90 λεπτά να έχουμε την κατοχή της μπάλας και στο τέλος θα έχουμε τις δικές μας ευκαιρίες. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να σκοράρουμε, αλλά χρειάζεται να δημιουργήσουμε φάσεις. Αν έχουμε το 70% της κατοχής της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, τότε έχουμε απίστευτες πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα