Πίντο κατά Κασίγιας

21:22 20/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, τον οποίο όμως δε φαίνεται να πιστεύει τόσο ο Χόσε Μανουέλ Πίντο.

Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως ο Κασίγιας έχει διανύσει μία πολύ καλή χρονιά, αλλά πιστεύει πως οι συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι, Τσάβι και Αντρές Ινιέστα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το βραβείο.

«Στον Κασίγιας δίνεται μία ευκαιρία και είναι

πολύ όμορφο που σκέφτηκαν να τον συμπεριλάβουν στη λίστα με τους υποψηφίους για τη διεκδίκηση της Χρυσής Μπάλας. Είμαι και εγώ τερματοφύλακας και όντως ο Ίκερ είχε μία εκπληκτική σεζόν, αλλά υπήρχαν παίκτες που το αξίζουν περισσότερο όπως ο Μέσι, ο Ινιέστα και ο Τσάβι. Πιστεύω πως το βραβείο πρέπει να πάει σε όποιον έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά», ήταν τα λόγια του 37χρονου Ισπανού.

Ο Πίντο αναφέρθηκε και στο χρόνο συμμετοχής του κάτω από τα δοκάρια των «μπλαουγκράνα» και αν αυτός θα αυξηθεί τώρα που την ηγεσία της ομάδας έχει αναλάβει ο Τίτο Βιλανόβα.

«Αυτό δεν είναι ένα θέμα που θα το συζητήσω με τον προπονητή. Αυτός είναι που θα πάρει την σωστή απόφαση για το καλό της ομάδας. Αν δει κάτι σε μένα και θεωρήσει πως είμαι η καλύτερη επιλογή του, τότε αυτό θα γίνει. Εγώ θα δουλέψω και εκείνος θα αποφασίσει. Πάντως, είμαι αρκετά φιλόδοξος και θα διεκδικήσω τη θέση του Βίκτορ Βαλντές», δήλωσε ο τερματοφύλακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα