Πήραν κεφάλι Πορτογαλία και Δανία

23:43 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-9ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Αλγκάβρε

Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε η Πορτογαλία του Σάντος με 1-0 κόντρα στην Αρμενία.

Στο 15ο λεπτό ο Ρουί Πατρίσιο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Μχιταριάν, ενώ και στο 26' ο κίπερ των Πορτογάλων είπε όχι σε σουτ του Χοβνανισιάν.

Στο 59ο λεπτό η Πορτογαλία άγγιξε το γκολ, καθώς ο Ντάνι είχε δοκάρι και τελικά στο 72ο λεπτό ο Μπερεζόφσκι απέκρουσε το σουτ του Νάνι και στην επαναφορά ο Ρονάλντο εξ επαφής έκανε το 1-0. Ο σταρ της Ρεάλ είχε και δοκάρι στ 89ο λεπτό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Πέπε, Μποσίνγκουα, Καρβάλιο, Γκερέιρο, Μουτίνιο, Τιάγκο, Ντάνι (70' Κουαρέσμα), Νάνι (88' Ουίλιαμ Καρβάλιο), Πόστιγκα (56' Έντερ), Ρονάλντο.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι, Χαρογιάν, Βοσκανιάν, Αρζουμανιάν, Χοβνανισιάν, Χαϊραπετιάν, Μκρτσιάν (84' Πιτσέλι), Εντιγκαριάν (77' Σαρκίσοφ), Γκαζαριάν (62' Μανουτσαριάν), Μοβσισιάν, Μχιταριάν

ΣΕΡΒΙΑ-ΔΑΝΙΑ: 1-3
Γήπεδο: FK Παρτιζάν

Απίστευτο διπλό και μάλιστα με ανατροπή (3-1) πέτυχε η Δανία μέσα στη Σερβία και πήρε κεφάλι στον όμιλο.

Η Σερβία μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Γκουντέλι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζόραν Τόσιτς από κοντά με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 8ο λεπτό ο Σμάιχελ είπε όχι σε σουτ του Λάζοβιτς και από εκεί και πέρα δεν υπήρξε άλλη καλή φάση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Η Δανία όμως μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 60' ο Στόικοβιτς απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Έρικσεν και στην επαναφορά ο Μπέντνερ έκανε το 1-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Σερβία δέχτηκε και 2ο γκολ στο 62'. Ο Έρικσεν έβγαλε τη σέντρα και ο Κίερ με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1. Η Σερβία είχε δοκάρι με τον Λάζοβιτς στο 64ο λεπτό, όπως είχε και η Δανία με τον Άνκερσεν στην επόμενη φάση, ενώ στο 85' ο Μπέντνερ έκανε το τελικό 3-1.

ΣΕΡΒΙΑ: Στόικοβιτς, Ντ.Τόσιτς, Μπίσεβατς, Ιβάνοβιτς, Γκουντέλι (66' Α.Μίτροβιτς), Μίτροβιτς, Ζ.Τόσιτς, Μάτιτς, Τάντιτς (71' Λ.Μάρκοβιτς), Λάζοβιτς, Ντζούρισιτς (46' Κουζμάνοβιτς).

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχε, Άνκερσεν (71' Γιάκομπσεν), Κίερ, Μποΐλεσεν, Μπίελαντ, Κβιστ, Έρικσεν, Κάλενμπεργκ (88' Βουρτζ), Βίμπε, Κρον Ντέλι, Μπέντνερ (87' Πόουλσεν).

Keywords
Τυχαία Θέματα