Πωλούνται Ελία και Μέλο

19:42 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει από τον Μπέπε Μαρότα να κλείσει ο σέντερ φορ που έχει ζητήσει πριν το τέλος Ιουλίου και σύμφωνα με τους Ιταλούς η Γιούβε θα φορτσάρει για το συγκεκριμένο θέμα από τις 15 του μήνα. Μέχρι τότε, όπως αναφέρει και η La Stampa της οικογένειας Ανιέλι, ο Μαρότα περιμένει να αυξήσει κι άλλο τα χρήματα που έχει στη διάθεση του μέσω πωλήσεων.

Οι πρώτοι που θα αποτελέσουν παρελθόν, όπως όλα δείχνουν, είναι οι Ελία και

Μέλο. Ο Ολλανδός δε χρησιμοποιήθηκε πολύ από τον Κόντε, δεν υπολογίζεται και όπως αναφέρουν Ιταλοί και Γερμανοί πάει προς την Βέρντερ Βρέμης, με την Μεγάλη Κυρία να παίρνει 6-7 εκατ. ευρώ. Ο Μέλο, από την άλλη πλευρά, αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι ως δανεικός, έκανε πολύ καλή χρονιά και τώρα τον θέλουν οι Τούρκοι αλλά και οι Ρώσοι της Σπαρτάκ Μόσχας, με τους Μπιανκονέρι να υπολογίζουν ότι θα πάρουν κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Τα λεφτά που θα φέρουν Ελία και Μέλο -αναμένεται να μπουν κι άλλα στο ταμείο από την παραχώρηση του Μίλος Κράσιτς αν δεν αλλάξει κάτι στα ως τώρα δεδομένα- θα προστεθούν σε αυτά που ήδη έχει δώσει ως μπάτζετ ο Ανιέλι στον Μαρότα και ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους θα τα χρησιμοποιήσει κι αυτά για τον επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα