Ρομπέρτο: Ήταν πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε

09:18 27/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός έχασε 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν" με τον Ρομπέρτο να παραδέχεται πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να σταματήσουν τους παίκτες της ισπανικής ομάδας.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε: "Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή ομάδα που δουλεύει πολύ, είναι συμπαγής και έχει σωστή λειτουργία από

το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα".
Για το πρώτο γκολ στο οποίο φέρει ευθύνη, ο Ρομπέρτο δήλωσε: "Προσπάθησα να απομακρύνω την μπάλα γιατί ήταν πολύ κοντά στην εστία μου και με πολλούς παίκτες τριγύρω, όμως εκεί που την έστειλα ήταν ο Χουανφράν... Συνεχίζουμε".
O Ρομπέρτο αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού: "Οι οπαδοί μας ήταν ξανά καταπληκτικοί, αλλά δεν ήταν καλή βραδιά για εμάς".
Μετά το 4-0, ο Ερίκ Αμπιντάλ έγραψε στο Twitter: "Μεγάλη η απογοήτευση όμως πρέπει να κρατήσουμε το ηθικό μας. Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά".
Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε στη ΝΕΡΙΤ: "Είμαστε πολύ αποκαρδιωμένοι. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για την κακή βραδιά που είχαμε. Ήταν μια πολύ άσχημη βραδιά για εμάς. Όταν όμως κάνεις μια άσχημη εμφάνιση με πολλά λάθη απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι λογικό να αφήσεις αυτή την άσχημη αίσθηση.
Τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα τώρα όσον αφορά στην πρόκριση μας στην επόμενη φάση, όμως όλα μπορούν να συμβούν στην τελευταία αγωνιστική. Ελπίζουμε να κερδίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης την Γιουβέντους και να κάνουμε και εμείς το ίδιο απέναντι στην Μάλμε και να καταφέρουμε να δώσουμε την χαρά στον κόσμο μας, που δεν την δώσαμε σήμερα.
Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους μας που ήρθανε μαζί μας, που μας ακολούθησαν και ήρθαν εδώ για να μας υποστηρίξουν. Λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε να τους κάνουμε να επιστρέψουν χαρούμενοι και να δουν από την ομάδα τους ένα καλό παιχνίδι. Παρόλα αυτά θέλουμε ακόμα μια φορά να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας δίνουν πάντα".
Δηλώσεις στη ΝΕΡΙΤ έκανε και ο Ιμπραΐμ Αφελάι: "Οι φίλαθλοι μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. Μας υποστηρίζουν πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και τους ευχαριστούμε. Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη τους όπου και αν πάμε. Ήταν απογοητευτικό για εμάς όλο αυτό που έγινε σήμερα. Γενικά μια μεγάλη απογοήτευση για εμάς. Η Ατλέτικο ήταν πολύ καλύτερη. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τι να πω; Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να ανασυγκροτηθούμε και να πάμε στο ματς με τη Μάλμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα