Ρονάλντο: Το πρωτάθλημα η κορυφαία στιγμή

19:47 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ταϊλάνδης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως το να φτάσει κανείς στην κορυφή της Primera Division μόνο εύκολο πράγμα δεν είναι, καθώς ο ίδιος το θεωρεί ως το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

«Για εμένα η καλύτερη στιγμή μου ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν όταν κατακτήσαμε το ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο πιστεύω πως είναι το δυσκολότερο στον κόσμο. Σαφώς και η Μπαρτσελόνα είχε δυνατή ομάδα, όμως τερματίσαμε εννιά βαθμούς μπροστά απ' αυτούς,

κάτι που ήταν φανταστικό», τόνισε ο Ρονάλντο.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε και για τον λόγο που ήθελε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι με την εθνική του ομάδα κόντρα σε εκείνη της Ισπανίας για τα ημιτελικά του Euro: «Στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το πέναλτι που εκτέλεσα στην κανονική διάρκεια ήταν εύστοχο, όμως στην συνέχεια αστόχησα. Με την εθνική αποφάσισα να κάνω εγώ το τελευταίο πέναλτι. Πολλοί άνθρωποι μετά με είχαν ρωτήσει γιατί δεν εκτέλεσα το πρώτο ή το δεύτερο. Αλλά αυτή ήταν η απόφασή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα