Ρόουρα: Μια πολύ βαριά ήττα

08:26 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 8 χρόνια, η Μπαρτσελόνα έχασε με 4-0 και πλέον περιορίζονται αισθητά οι πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζόρντι Ρόουρα να κάνει λόγο για μια πολύ βαριά ήττα που υπέστησαν οι Καταλανοί από την Μπάγερν Μονάχου.

Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού ο συνεργάτης του Τίτο Βιλανόβα σε δηλώσεις του στην NOVA τόνισε: "Είναι μια πολύ βαριά ήττα. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα, δεχτήκαμε ένα γκολ από κεφαλιές το οποίο

θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αμυνθήκαμε σωστά και μοιραία δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ, που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μας. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγε στην δύναμη και χάσαμε εντελώς την συγκέντρωση μας. Χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, αν και το τρίτο γκολ της Μπάγερν Μονάχου ήταν αντικανονικό".
Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Μπαρτσελόνα στον τελικό, ο Ρόουρα δήλωσε: "Ό,τι και να έγινε απόψε, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Οφείλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε και ό,τι ήθελε προκύψει. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα