Ρούνεϊ: Εφιάλτης...

19:12 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

«Είναι ένας εφιάλτης το σημερινό ματς», είπε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ. «Είναι μία από τις χειρότερες μέρες μου από τότε που παίζω ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε ο διεθνής άσος των «κόκκινων διαβόλων».

Οσο για τον Μόγες, έδειχνε, μάλλον, να ζει σ' έναν «άλλο κόσμο». Και αυτό γιατί σε δηλώσεις του στο Skysports υποστήριξε πως η Γιουνάιτεντ μπορεί ακόμα να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να βγει στο Champions League.

«Είναι μία σκληρή μέρα για μας», είπε μεταξύ άλλων ο Μόγες, ο οποίος εξέφρασε παράπονα και για τη διαιτησία.

«Είναι καλύτερα να μιλήσω για τις αποφάσεις του διαιτητή, κάποιες ήταν σωστές, κάποιες, όμως, όχι. Δεν θα το κάνω γιατί είναι θέμα άλλων αρχών πως θα βελτιωθούν οι αποφάσεις των διαιτητών», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, ο οποίος, καταλήγοντας, αναφέρθηκε στη μάχη της τετράδας παρότι η διαφορά ξεπερνά τους δέκα βαθμούς.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα περιμένουμε στο τέλος να δούμε τι έχουμε κάνει», υπογράμμισε, είναι δύσκολο, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε», κατέληξε ο Μόγες που δεν μίλησε για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα