Σφαιρόπουλος: Η νίκη είναι που μετράει

20:28 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ στάθηκε κυρίως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αν και μίλησε για «μάθημα» που πρέπει να χρησιμεύσει στο μέλλον στην ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η νίκη είναι που μετράει. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε συγκέντρωση κι ενέργεια. Δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε και εμείς χαλαρώσαμε ακόμη και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αν και είχαμε βρει ρυθμό. Πρέπει να μάθουμε από

το παιχνίδι πως οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε σωστά για να μην ξανά έχουμε ανάλογα προβλήματα στο μέλλον».

Ο Βασίλης Καββαδάς, με τη σειρά του, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνει. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Κατά τη γνώμη μου μπορούσαμε να είχαμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, αλλά κάναμε αρκετά λάθη και βγήκαμε έξω από την τακτική μας. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα δούμε τα λάθη μας, θα ξεκουραστούμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Απαντώντας για τη δική του συνεισφορά, τόνισε: «Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες. Αυτή είναι η αρχή μας. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα. Άλλη φορά θα είμαι εγώ, άλλη φορά κάποιος άλλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα