Σόκαρε το «Ριαθόρ» η Γρανάδα

15:21 25/1/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 3-1
Γήπεδο: Μεστάγια

Στην 4η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η Βαλένθια μετά από τη μεγάλη της εμφάνιση και τη σπουδαία της νίκη με 3-1 επί της Σεβίλλης.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βαλένθια στο «Μεστάγια» εκεί όπου φιλοξένησε τη Σεβίλλη για να φτάσει στη νίκη με 3-1 και να αναρριχηθεί

στην 4η θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Παρέχο στο 18' από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τις «νυχτερίδες» με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 33' να κάνει το 2-0. Στο 37' η Σεβίλλη μείωσε με τέρμα του Μπακά από το σημείο του πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Φουέγκο στο 56'.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Κανσέλο, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Φουέγκο, Παρέχο, Πέρεζ, Αντρέ Γκόμες (80' Ορμπάν), Ροντρίγκο (88' Ντε Πολ), Νεγρέδο (83' Αλκάσερ).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Καρίσο, Παρέχα (80΄Άσπας), Φιγκέιρας, Κρισόβιακ, Ιμπόρα, Ντεουλοφέου, Μπανέγα, Βιτόλο (65' Σουάρεζ), Μπακά (71' Γκαμέιρο).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Εύκολη νίκη με 3-0 πήρε η Εσπανιόλ κόντρα στην Αλμερία.

Η Εσπανιόλ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος και στο 38' ο Στουάνι έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Αλμερία, δέχτηκει κι άλλο γκολ δύο λεπτά μετά και πάλι από τον Στουάνι.

Η Αλμερία προσπάθησε να απαντήσει στην επανάληψη αλλά στο 74ο λεπτό ο Καϊσέδο έκανε το 3-0.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Μορένο, Φουέντες, Λόπεθ, Γκονζάλεθ, Σεβίγια (80' Άλεξ), Αμπραχάμ (62' Σάντσεθ), Κάνιας, Βάσκεθ, Γκαρθία, Στουάνι (70' Καϊσέδο)

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ζουλιάν, Μίτσελ, Βέλεθ, Ναβάρο, Τρουχίγιο, Κορόνο, Βέρθα, Μέντες (79' Εσπινόσα), Παρτέι (46' Σοριάνο), Χέμειντ, Ουέλινγκτον (73' Ρομέρα)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Στο 1-1 κόλλησαν Μπιλμπάο και Μάλαγα.

Στο πρώτο μέρος το ματς δεν ήταν καλό και είχε ελάχιστες φάσεις, αλλά στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός.

Έτσι στο 70ο λεπτό ο Σαν Χοσέ έβαλε την Μπιλμπάο μπροστά στο σκορ, αλλά στο 78' ο Γκέρα έκανε το 1-1.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα (65' Λόπεθ), Σαν Χοσέ, Μπαλενθιάγα, Ετσείτα, Λαπόρτ, Σουσαέτα, Ρίκο )84' Μπενιάτ), Αντούριθ, Ντε Μάρκος, Ιμπάι Γκόμεθ (65' Βιγκέρα)

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Τόρες, Ουέλιγκτον, Ανχελέρι, Καμάτσο, Αντούνες, Αλμπέρτο (72' Αμραμπάτ), Νταρντέρ, Γκέρα, Καστιγιέχο (61' Χουάνμι), Χόρτα (87' Ντούντα)

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: "ΡΙΑΘΟΡ"

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε την ανατροπή αλλά τελικά δεν πήρε τους τρεις βαθμούς με τη Γρανάδα να ισοφαρίζει στο τέλος, σε 2-2, και να παίρνει σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού.
Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Πίτι από τα δεξιά με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για το 0-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 34' ο Ριέρα σούταρε από τα αριστερά, ο Οιέρ απέκρουσε αλλά στο δεύτερο δοκάρι ο Χοσέ Ροντρίγκεζ ήταν εκεί για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-1.
Στο 38ο λεπτό η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σίντνεϊ να κλέβει μπάλα στη μεσαία γραμμή, να δίνει δεξιά στον Ροντρίγκεζ ο οποίος έδωσε και πάλι στον Σίντνεϊ που άφησε για τον Λούκας Πέρεθ και εκείνος με σουτ έκανε το 2-1.
Στην επανάληψη, η Ντεπορτίβο προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, δεν έψαξε το δεύτερο γκολ και τελικά το "πλήρωσε" επτά λεπτά πριν το τέλος. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, Σίντνεϊ και Μπεργκαντίνιος δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα η οποία στρώθηκε στον ξεμαρκάριστο Ρόμπερτ Ιμπάνιεθ που με δυνατό σουτ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.
Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαρίνας που σφαλιάρισε αντίπαλο.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίσιο, Λόπο, Χουανφράν, Σίντνεϊ, Λουισίνιο, Χοσέ Ροντρίγκεζ (72' Λαουρέ, Χουάν Ντομίνγκεζ, Μπεργκαντίνιος, Καβαλέιρο, Ριέρα (64' Τοτσέ), Λούκας Πέρεθ (56' Φαρίνας)
ΓΡΑΝΑΔΑ: Οιέρ, Μάινζ, Φολκιέρ, Ινσούα, Λας (62' Κάρλος), Μπαμπέν, Ιμπάνιεθ, Πίτι (65' Ροτσίνα), Ρίκο, Ιτούρα, Ελ Αράμπι (73' Κόρντομπα)

Keywords
Τυχαία Θέματα