Σοκαριστική υπόθεση κανιβαλισμού στη Βραζιλία

21:02 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί μια υπόθεση κανιβαλισμού που αποκαλύφθηκε στη Βραζιλία. Τρία άτομα συνελήφθησαν στην πόλη Γκουαρανιούνς, στην πολιτεία Περναμπούκο, στη βορειοανατολική Βραζιλία με την κατηγορία της δολοφονίας τουλάχιστον δυο γυναικών.

Ο Ζόρζε ντα Σιλβέιρα, 51 ετών, η Ιζαμπέλ Πιρές, 51 ετών, κι η Μπρούνα ντα Σίλβα, 25 ετών, είχαν δημιουργήσει μια σέκτα την οποία και ονόμαζαν «Καρτέλ» και η οποία είχε σκοπό να προχωρά στη δολοφονία τριών γυναικών κάθε χρόνο και εν συνεχεία στον τελετουργικό κανιβαλισμό

τους με σκοπό τον... εξαγνισμό του πνεύματος και του κόσμου καθώς και να μειώσουν τον πληθυσμό.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντεμόκριτου Ονοράτου ανέφερε: «Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις πράξεις των τριών, με σχεδιαγράμματα και στοιχεία για τον κανιβαλισμό, βρέθηκαν σε ένα βιβλίο 50 σελίδων γραμμένο από τον ντα Σιλβέιρα, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό δίπλωμα και μαύρη ζώνη στο καράτε». Το βιβλίο έχει τίτλο «Οι σχέσεις ενός σχιζοφρενούς».

«Οι τρεις έτρωγαν σάρκες των θυμάτων τους για τον εξαγνισμό του πνεύματός τους», πρόσθεσε ο Ονοράτου ενώ συμπλήρωσε ότι τα θύματά τους τα έθαβαν στον κήπο τους.

Συγκεκριμενα, στον κήπο του σπιτιού όπου διέμεναν, βρέθηκαν οι σοροί δυο γυναικών, οι οποίες πιστεύεται ότι ανήκουν στην Αλεξάντρα Φάλκαου, 20 ετών, και την Ζιζέλε ντα Σίλβα, 30 ετών, οι οποίες είχαν πρόσφατα εξαφανιστεί και μάλιστα είχαν επισκεφτεί το σπίτι των κατηγορούμενων. Ωστόσο το σπίτι τους πλέον καταστράφηκε καθώς του έβαλαν φωτιά οι κάτοικοι της περιοχής.

Η Μπρούνα ντα Σίλβα, μια από τις υπόπτους ομολόγησε ότι γνωρίζει το όνομα μιας γυναίκας που πιστεύεται ότι οι τρεις δολοφόνησαν το 2008, της Τζέσικας Περέιρα, στη γειτονική πόλη Ολίντα. Μάλιστα, οι τρεις φέρεται να είχαν πάρει το παιδί της Περέιρα, ένα κοριτσάκι πέντε ετών, το οποίο πλέον βρίσκεται υπό την προστασία του δικαστή ανηλίκων και θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο Ονοράτου ανέφερε ότι οι τρεις επέλεγαν τους στόχους τους διότι «ένα πνεύμα τους έλεγε ότι ήταν κακοί άνθρωποι».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι τρεις σχεδίαζαν να δολοφονήσουν ακόμα μια γυναίκα από μια γειτονική πόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα