Στα... μαλακά ο Ολυμπιακός

13:52 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης. Αναλυτικά:

"ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή τριάντα

χιλιάδων ευρώ".

Το ματς που θα κληθεί να παίξει ο Ολυμπιακός με κλειστές τις πόρτες είναι αυτό με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα... Πρόκειται στην ουσία για μία τιμωρία... χάδι για τον Ολυμπιακό, καθώς όχι μόνο χτυπήθηκε ο αντίπαλος προπονητής σε εντός έδρας ματς, αλλά μετά το τέλος του ντέρμπι της Κυριακής έγιναν σοβαρά επεισόδια έξω από το Καραϊσκάκη, με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις. Προφανώς όλοι οι οπαδοί των ομάδων έχουν το... ελεύθερο να κάνουν επεισόδια έξω από το γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα τους χωρίς να υπάρχει καμία τιμωρία.

Από εκεί και πέρα η απόφαση με τη μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, καθώς θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο με κόσμο στο Φάληρο. Και τούτο γιατί είχε φροντίσει νωρίτερα η ΕΠΟ να μην ορίσει το πρώτο ματς στις 12 Μαρτίου, όπως ήλπιζε ο ΠΑΟΚ. Αν το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ γινόταν την άλλη εβδομάδα, τότε το ματς θα διεξαγώταν κεκλεισμένων των θυρών.

Φρόντισε η ΕΠΟ νωρίτερα να αποκλείσει τελείως αυτή την ημερομηνία...

Keywords
Τυχαία Θέματα