Σταματά το ποδόσφαιρο ο Μαντούκα

20:42 25/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γουστάβο Μαντούκα; Πολύ πιθανό. Σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του ΑΠΟΕΛ, μετά τον σοβαρό τραυματισμο του, τον περασμένο Δεκέμβρη, φέρεται έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση, βλέποντας ότι δύσκολα θα επιστρέψει απολύτως υγιής στην ενεργό δράση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το balla.com.cy: «Μετά την τελευταία επίσκεψή του στο Μόναχο,

είχε αποκαλυφθεί ότι στα τέλη Μαρτίου, ένα μήνα μετά, ο Μαντούκα θα επέστρεφε στη γερμανική πόλη για επαναξιολόγηση. Ωστόσο σ'αυτόν τον ένα μήνα οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει από τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος σκέφτεται πως είναι μάλλον ανώφελο ένα ακόμη ταξίδι στο Μόναχο, από τη στιγμή που δεν διαπιστώνει ο ίδιος ουσιαστική βελτίωση στον τραυματισμό του.

Ο ηγέτης του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια είχε αντιληφθεί ήδη από την προηγούμενη επίσκεψή του σε εξειδικευμένο γιατρό στη Γερμανία ότι το τέλος πλησιάζει. Και είχε αρχίσει να κάνει πλάνα για το μέλλον του και την επόμενη μέρα. Ήδη από τα Χριστούγεννα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είχε δηλώσει ότι η διοίκηση σκέφτεται τον Μαντούκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή μελλοντικά. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως θα πάρει το δίπλωμα του προπονητή, αν και δεν έχει αποφασίσει ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα