Στη Ρεάλ ο Ιγιαραμέντι

22:10 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει αποφασίσει ότι θέλει τον Ασιέρ Ιγιαραμέντι. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ που του είχε υποσχεθεί πως η μία μεταγραφή απ' όσες θα γίνουν, θα ήταν δικιά του, βρίσκεται πολύ κοντά στο να ικανοποιήσει την επιθυμία του νέου προπονητή της ομάδας του. Ηδη οι Ισπανοί γράφουν πως η Βασίλισσα τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη. Αυτό ωστόσο, ήταν το εύκολο κομμάτι της διαπραγμάτευσης. Τώρα απομένει το σκληρό πόκερ με τη Σοσιεδάδ.

Οι Βάσκοι δεν θέλουν να πουλήσουν το αστέρι τους και αρνήθηκαν την πρώτη κρούση ύψους 20 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά ξεκαθάρισαν πως μόνο η αποπληρωμή

της ρήτρας θα οδηγήσει τον νεαρό αμυντικό μέσο -που παίζει άριστα ως deep lying playmaker- στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Οι Μερένγκες φαίνονται να αποδέχονται τελικά να πληρώσουν τα 30 εκατ. ευρώ, αλλά σε τρεις δόσεις ή να δώσουν σε δύο τα 27 και έναν παίκτη ως αντάλλαγμα.

Η Σοσιεδάδ πάλι δεν το συζητάει για κανένα από αυτά τα δύο σενάρια και απαιτεί τα 30 χαρτιά ακατέβατα και σε μία μόνο δόση. 'Η όλα ή τίποτα δηλαδή από τους Βάσκους που ξέρουν ότι μόνο κερδισμένοι (οικονομικά) μπορούν να βγουν από αυτή την κουβέντα για τον μεγάλο πόθο της Ρεάλ. Ολα δείχνουν λοιπόν πως αργά ή γρήγορα ο πρωταθλητής Ευρώπης με τις Ελπίδες της Ισπανίας θα φοράσει τα λευκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα